icg
personal-4
bar3-1
buikspier-groot-2
sauna2-1
benfit-2
grit-klein-2
fysio-1
funxtion-klein-1

FAQ

Ik kan lid worden van SportHelden. Wat betekent dat?

Lid worden kan voor een losse maand, 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden. Als lid van SportHelden kun je gebruikmaken van ons volledige aanbod. Alle groepslessen, vrije fitness, squashbanen, sauna, infrarood sauna en nog veel meer. Maak een afspraak op locatie en laat je informerem over alle mogelijkheden.

Moet ik reserveren voor groepslessen?

Nee, dat hoeft niet. Iedere les is vrij toegankelijk voor iedereen. Zorg alleen dat je op tijd bent en dat je de les niet tussentijds verlaat. Het is altijd mogelijk om een korte techniek sessie in te plannen voor een verantwoorde start.

Mag ik ook gebruik maken van de sauna?

Iedereen vanaf 18 jaar mag gebruik maken van de sauna en infrarood sauna. Let wel op de aanwijzingen in het kleedlokaal en bij de sauna's. De sauna's zijn gemixt en we hanteren de standaard sauna regels van een naaktsauna. Badkleding is dus niet toegestaan.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Vanzelfsprekend hopen we dat dit niet gebeurt, maar mocht het wel zo zijn dan heb je rekening te houden met het volgende: Opzeggen kan maandelijks na afloop van je contract. Dit met inachtneming van 1 volle kalendermaand opzegtermijn). Bij voorkeur schriftelijk. Tussentijds opzeggen op basis van medische gronden of verhuizing naar een nieuwe gemeente buiten een straal van 20km Peel en Maas is ook mogelijk, echter met bewijs van (huis)arts of kopie inschrijving nieuwe gemeente.

Ik wordt 25 jaar, en wat dan?

Heb je een jeugdabonnement (losse maand of 12 maanden) en je wordt vervolgens 25 jaar, dan zal Sporthelden automatisch en zonder vooraankondiging het abonnement omzetten naar een volwassen abonnement (tenzij anders afgesproken). Sluit je een jeugd jaarabonnement af in het jaar dat je 25 wordt, dan maak je eerst je huidige contract af en daarna wordt het automatisch omgezet naar een volwassen abonnement

Wat mag ik verwachten van de begeleiding?

Begeleiding staat bij ons voorop! Voordat je begint met sporten bij SportHelden, heb je een intake-gesprek met een gekwalificeerde instructeur. Die adviseert je over de lessen die bij jou passen, of het programma dat je kunt volgen. Ook maak je direct drie afspraken voor een-op-een begeleiding. Naast de een-op-een begeleiding is er altijd begeleiding door instructeurs die in de fitness-ruimte aanwezig zijn. Ma tm Vr tussen 09.00 en 12.00 en van 16.00 tot 21.30uur. Za en Zo van 08.30 tot 13.00uur

Zijn alle instructeurs gediplomeerd?

Het Sporthelden team staat garant voor kwaliteit. De meeste instructeurs zijn specialisten op HBO-niveau. Alle instructeurs zijn ten minste CIOS-gediplomeerd en EREPS/FITNED gecertificeerd en geregistreerd.

Vanaf welke leeftijd kan ik bij jullie terecht?

Normaal gesproken kun je vanaf je 15e beginnen met sporten bij Sporthelden. We zorgen ervoor dat je snel op een verantwoorde manier zelfstandig bezig kunt zijn. Daarnaast adviseren we altijd om zoveel mogelijk aan de groepslessen deel te nemen. Dit maakt het sporten nog leuker. Ben je jonger dan 15, vraag dan naar de mogelijkheden.

Wist je dat...

 • valkuil

  Vijf tips voor FeelGood fitness 2

  Bespreek je valkuilen met een coach!

   

  Het inkaart brengen van belemmeringen om je doel te bereiken helpt direct om deze te vermijden.

 • oplossing

  Vijf tips voor FeelGood fitness 3

  Bedenk (zelf) oplossingen voor deze valkuilen!

   

  Bedenk eens welke hulp je kunt inschakelen om succesvol je doel te bereiken

 • verbeteren

  Vijf tips voor FeelGood fitness 4

  Zorg dat je progressie boekt in je trainingen!

   

  Vooruitgang en resultaten, hoe klein ook, zorgen altijd voor een stimulans om door te gaan.

 • High five

  Vijf Tips voor FeelGood fitness 5

  Doel bereikt? Stel dan een nieuw doel!

   

  Gefeliciteerd! Een nieuw doel bedenken, hoe gaaf is dat! Het helpt je bovendien om lekker door te gaan met bewegen.