fitfanatics2

FitFanatics bij Sporthelden

Een goede gezondheid draait voor een belangrijk deel om het maken van de juiste keuzes. Want een derde tot de helft(!) van alle ziektes wordt veroorzaakt door een ongezonde leefstijl: roken, teveel alcohol, te weinig bewegen, verkeerde voeding. Door te kiezen voor een gezonde leefstijl kun je een hoop narigheid buiten de deur houden! Maar: je moet het wel doen! Dus moet je op zoek naar de juiste combinatie van bewegen, gezonde voeding, werk en ontspanning. FitFanatics is een jong en innoverend bedrijf dat zich richt op voeding, personaltraining en gezondheid. Zij bieden hulp in zowel aankomen als afvallen via een volledig op maat gemaakt voeding- en/of trainingsschema. Hierbij wordt rekening houden met alle wensen en voorkeuren van jou als persoon.

Aandacht, persoonsgerichte coaching en kwaliteit staat bij FitFanatics hoog in het vaandel. Op deze manier biedt FitFanatics jouw alle hulp op weg naar een gezonde leefstijl. FitFanatics is vanaf 9 oktober twee dagdelen aanwezig bij Sporthelden. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kun je je melden bij de receptie.

Proefles?

 

Wist je dat...

 • FeelGoodClubs tip 1

  Tips voor gezond zitten 1

  Bewegen is goed voor uw rug.

   

  Wissel regelmatig van zitpositie en sta regelmatig op van je stoel bij als je langdurig moet zitten. 

 • FeelGoodClubs tip 1

  Tips voor gezond zitten 2

  Zorg dat je zit met een rechte rug!

   

  Kantel het bekken wat naar voren tijdens het zitten. Een ronde rug wordt hiermee voorkomen. De spieren en wervelkolom worden nu evenwichtig belast.

 • FeelGoodClubs tip 1

  Tips voor gezond zitten 3

  Train je rugspieren!!

   

  Zitten is een belastende houding. Rugproblemen kunnen heel goed worden voorkomen door je rugspieren regelmatig te trainen.